Club 25 Jaar Agenda Online Sponsors Links  

 

Beste pedabewoners,
Aan allen onder jullie voor wie dit de eerste week is op onze geweldige peda, wees van harte welkom! Wij van P.T.P. zullen ervoor zorgen dat jullie je hier direct thuis voelen. Als jullie het nog niet weten, P.T.P. is DE studentenclub van het studentenhome Ten Prinsenhove.

Hopelijk hebben jullie ons kraampje op Students On Stage ontdekt en genoten van onze heerlijke bitterballen, cider en La Chouffe. Hier konden jullie je ook lid maken van onze gezellige studentenclub. Geen nood als je dit nog niet gedaan hebt! Je kan elk lid van het praesidium op elk moment aanspreken om in het bezit te komen van een lidkaart.

Waar staat P.T.P. dan voor? Wel P.T.P staat onder andere voor gezellige filmavonden, samen sporten, spetterende cocktailfeestjes die in Antwerpen berucht zijn en toegankelijke maar toch degelijke cantussen.  Tijdens deze eerste weken van het nieuwe academiejaar zullen we diverse activiteiten organiseren om ervoor te zorgen dat jullie je kotgenoten en de stad Antwerpen beter leren kennen. O.a. een Meet & Greet en een stadwandeling. Houd dus zeker het prikbord in de inkom en de gangdeuren in de gaten!


Aan al de rest: welcome back! Onze vertrouwde studentenclub bestaat dit academiejaar 25 jaar en dat moet gevierd worden! Dat betekend alles wat jullie van P.T.P. gewoon zijn maar dan nog beter J Hopelijk komen jullie ook dit jaar weer massaal meefeesten. Laten we er samen met de nieuwe bewoners een succesvol en gezellig academiejaar  van maken.


Geniet van dit bijzondere academiejaar en hopelijk tot op één van de volgende activiteiten!

 

Praesidium Ten Prinsenhove