Praeses dixit

Commilitones,

Het leven draait op kriebels. Bij de eerste zonnestralen heb je lentekriebels en verlang je naar de zomer en een terraske in de zon. Bij het naderende einde van een examenreeks komt het vakantiegevoel weer boven en verlang je naar een rustig zomerfestivalleke. Deze kriebels houden het leven boeiend en draaiende. Na 3 maanden vakantie krijg je ook zo'n kriebel. Een kriebel naar het terugzien of leren kennen van collega's studenten waarmee je het academiejaar weer spetterend kunt beginnen.

Ook dit jaar zorgt Transfusia ervoor dat je, buiten de lessen, er een toffe studententijd op nahoudt. Zo zorgen wij voor td's, een galabal, sport en cultuuractiviteiten, een skireis, menig cantussen voor en door studenten. En als kers op de taart, De Nacht Van de Verpleegkunde! Kortom er is géén feest als Transfusia niet is geweest.

We geven er al direct een stevige lap op! De eerste week hebben we al een schachtenconvent, pitaslag en een openingsTD in petto. Niet genoeg? Geen nood, er is altijd wel iemand van ons te vinden in ons stamcafé, de Klimax op de Stadswaag.

Ook buiten het studentikoze kan je op ons beroep doen! Heb je een lastig examen, snap je de leerstof niet zo goed, of heb je gewoon problemen met je lief, klamp ons aan in de gang en we lossen het op.

Er is dus voor ieder wat wils, de bedoeling is voornamelijk om plezier te maken met andere studenten, niet alleen van uw klas, richting, school, maar ook met andere Antwerpse studenten, en er zijn er wat!

Alvast een goed jaar toegewenst van het voltallige praesidium en tot op één van onze activiteiten!

Dries Robbens
Praeses 2009-2010

Nieuws

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!Uw e-mail adres: