Home

Welkom op de website van Vita, de studentenvereniging voor verpleegkundigen van de KHLim te Hasselt en het VTI hasselt.

Opgericht door Jo Leenders in het academiejaar 1996-1997 betekent Vita "leven" en dit doen we ook al twaalf jaar tenvolle. Ons doel is onze leden de luchtigere kant van het studentenleven te laten ervaren en dit doen we met menig feestje, TD, cantus of andere activiteiten.

Ons stamcafé is het gilde in de Maastrichterstraat te Hasselt. Heb je zin om even van de boeken weg te zijn, heb je vragen bij de leerstof of zinkt de moed je in de schoenen, hier vind je altijd wel een mede-Vitaan om je bij te staan.

Naast feesten organiseren we ook culturele, sportieve en maatschappelijke activiteiten, denk maar aan The Night of the Proms, clouseau, Lokomotiv Vita en onze bloeddonatie-acties.

Dit alles word mogelijk gemaakt door de eindeloze inzet van ons praesidium, de groep mensen die Vita draaiende houdt. Met zowel traditionele als nieuwe acties zorgen zij ervoor dat Vita een van de grootste verenigingen te Hasselt is en blijft. Dit alles zou echter niet mogelijk zijn zonder de steun van onze trouwe leden, toegewijde docenten en de verschillende departementen.

Raadpleeg hier geregeld onze kalender zodat we er samen weer een ongelooflijk jaar van kunnen maken.

Het Vita-team.